Заболеваемостта от Ковид-19 на хората с поставена БЦЖ ваксина е от 3

...
Заболеваемостта от Ковид-19 на хората с поставена БЦЖ ваксина е от 3
Коментари Харесай

Д-р Динко Младенов: Заболеваемостта от Ковид-19 на хората с поставена БЦЖ ваксина е от 3 до 5 пъти по-малка

Заболеваемостта от Ковид-19 на хората с сложена БЦЖ ваксина е от 3 до 5 пъти по-малка

Д-р Динко Младенов: Горещо предлагам БЦЖ модифицирана ваксина за профилактика против Ковид-19 на всички, които нямат противоказания за слагането и

Регистрирането на ваксина против COVID-19 в Русия се трансформира в тематика №1 в света в битката с рисковата пандемия. Известният пловдивски доктор и шеф на болница „ Медикус-Алфа ” доктор Динко Младенов пък споделя своя опит за огромно българско изобретение преди повече от 40  години – БЦЖ модифицирана ваксина , и по какъв начин работи тя.

„ В света, където се правеше БЦЖ ваксина та и продължава да се прави още в един естествен имунизационен календар, заболеваемостта от Ковид-19 е сред 3 и 5 пъти по-ниска като %, надлежно и смъртността. Протичането на болестта е и по-леко “, показва доктор Младенов.

„ И тъй като аз имам персонален и професионален опит с БЦЖ ваксина та, мога да дам съответни обстоятелства. В България двама лекари, които към този момент са покойници, светла им памет – проф. Спартак Хаджиев и доцент Яна Димитрова, създадоха тази методика. С БЦЖ модифицирана, с малко по-различен вариант, с малко по-различна централизация като противотуморна ваксина. Като един детайл от цялата терапия против раково заболяване. След като те си отпътуваха от този свят, „ Медикус-Алфа ” наследи практиката на доктор Димитрова и център „ Катрапс ” на проф. Хаджиев. Да оставим настрани противотуморния резултат. Това е друга тематика. Там си има изявления, дисертации, проучвания. Не оказва помощ на всички типове рак, само че има положително влияние. Подпомага лечебния развой, по този начин да се каже, и преживяемост и качество на живот.

Ние в нашата процедура забелязахме друго. Това е 20-годишен опит, а моят е от 30 години.

Хората с сложена БЦЖ ваксина боледуват в пъти по-малко от нормалните есенно-зимни инфекции. Ваксината има необятен набор на деяние. Цели фамилии всяка година идват да им слагаме тази ваксина. И ето – данните с Ковида го потвърдиха. Това бяха наши наблюдения. И тъй като доста постоянно се споделя като шопа, който стои и гледа жирафа. Гледа, гледа, гледа и най-после споделя: „ Е, па не може да има такова животно ”.

Да речем, че не се приемаше от колегията изцяло. Но в този момент обстоятелствата от международния опит приказват тъкмо това,  че усъвършенства имунитета, и то клетъчния имунитет . Излязоха изявления, че сега на пандемията не би трябвало да се слагат ваксини, тъй като ще обърка имунитета, надали не ще унищожи или понижи. Нищо сходно.

В Австралия сложиха ваксина та на 4000 медици.  Аз знам, че измежду тях няма болни и няма да има.

Като всяка ваксина тя си има показания и противопоказания. Човек не би трябвало да бъде болен от някаква зараза по време на слагането, в това число и от Ковид-19. Ако си карал туберкулоза или си притежател на бактерията, също е противопоказание. Има си проби, прави се квантиферонов тест, манту и други и се потвърждава – да или не, и се продължава напред. Ето, аз в този момент през септември си слагам годишната ваксина. Двамата лекари, които сътвориха методиката, изядоха толкоз доста плесници и негативизъм от другите, които не имаха вяра и си отидоха огорчени, вместо да им създадем монумент. Откакто си слагам БЦЖ ваксина та, не познавам заболявания. Една година си направих единствено противогрипна ваксина , без БЦЖ. Само след месец и половина подобен грип изкарах, че подскачах половин метър над матрака от тресчица. Затова не преставам с БЦЖ ваксина та ”, безапелационен е доктор Динко Младенов.

И акцентира:  „ Горещо предлагам БЦЖ модифицирана ваксина за профилактика против Ковид-19 на всички, които нямат противоказания за слагането й. И освен това: предлагам и схеми с Бета глюкан, Изопринозин, Антистенокардин и Цинк, които потвърдено покачват клетъчния имунитет и равнището на Интерферон бета, от който в света към този момент внедриха инхалаторна форма за лекуване на Ковид-19 пневмония “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР